msen
A- A A+
seperator2 faq3 seperator2 Hubungi Kami2 seperator2 maklumbalas3 seperator2 petalaman3 seperator2

"𝑴𝑨𝑱𝑳𝑰𝑺 𝑫𝑨𝑬𝑹𝑨𝑯 𝑫𝑨𝑩𝑶𝑵𝑮 𝑵𝑨𝑰𝑩 𝑱𝑶𝑯𝑨𝑵 𝑲𝑨𝑻𝑬𝑮𝑶𝑹𝑰 𝑨𝑵𝑼𝑮𝑬𝑹𝑨𝑯 𝑲𝑬𝑳𝑨𝑵𝑻𝑨𝑵𝑲𝑼 𝑩𝑬𝑹𝑺𝑰𝑯,, 𝑺𝒀𝑨𝑩𝑨𝑺 𝑫𝑨𝑵 𝑻𝑨𝑯𝑵𝑰𝑨𝑯 𝑫𝑰𝑼𝑪𝑨𝑷𝑲𝑨𝑵"

Assalamualaikum W.B.T
Pengumuman Umum
"𝑴𝑨𝑱𝑳𝑰𝑺 𝑫𝑨𝑬𝑹𝑨𝑯 𝑫𝑨𝑩𝑶𝑵𝑮 𝑵𝑨𝑰𝑩 𝑱𝑶𝑯𝑨𝑵 𝑲𝑨𝑻𝑬𝑮𝑶𝑹𝑰 𝑨𝑵𝑼𝑮𝑬𝑹𝑨𝑯 𝑲𝑬𝑳𝑨𝑵𝑻𝑨𝑵𝑲𝑼 𝑩𝑬𝑹𝑺𝑰𝑯,, 𝑺𝒀𝑨𝑩𝑨𝑺 𝑫𝑨𝑵 𝑻𝑨𝑯𝑵𝑰𝑨𝑯 𝑫𝑰𝑼𝑪𝑨𝑷𝑲𝑨𝑵"
Pada 09 Disember 2021, bertempat di Hotel Perdana, Kota Bharu merupakan hari bersejarah untuk tahun ini kerana Majlis Daerah Dabong diumumkan sebagai Naib Johan bagi kategori Taman Rekreasi Bandar Pihak Berkuasa Tempatan Terbersih dalam pertandingan Sempena Majlis Sambutan Hari Kelantanku Bersih Tahun 2021.
Hasil kejayaan bagi kategori tersebut itu, MDD membawa pulang wang tunai berjumlah RM 2,000.00 berserta trofi anugerah dan sijil penghargaan yang disampaikan oleh YB Dato Mohd Amar Bin Abdullah, Timbalan Menteri Besar Kelantan.
Hadir bagi menerima anugerah tersebut ialah, YBrs. En Mohd Fadzil Aznan Bin Abdul Aziz, Setiausaha MDD, dengan diiringi oleh Ketua unit Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran MDD, serta Ahli Majlis MDD
Terima kasih diucapkan kepada barisan kakitangan MDD yang telah melaksanakan amanah yang diberikan dengan penuh dedikasi sehingga pelbagai kejayaan dilakar oleh MDD pada hari tahun ini, penghargaan juga diucapkan kepada seluruh warga Dabong yang turut bersama kami dalam memastikan kebersihan dan keindahan bandar terpelihara sekaligus merealisasikan agenda KelantanKu Bersih yang sedang diterapkan oleh pentadbiran Kerajaan Negeri Kelantan.

Kaunter Pelawat

Today120
Yesterday213
This week120
This month5364
Total176139

2023-03-27
  • Tarikh Kemaskini: Sunday 26 March 2023, 10:08:36.
© Copyright@2023 Majlis Daerah Dabong. All Rights Reserved.

Search